fredag 3 juli 2009

HÄNG MED PÅ PARTY SLIT DIG Å KOM LOSS

Ja då är den här igen eller äntligen eller vad man nu känner. Det är väl nu i Juli månad som det mesta händer runt om i landet. Det är nu det ska fixas och festas. Fiska och ro. Resa och umgås. Besökare kommer och går. Mellanlandar för att träffas och ev sova över några nätter. vänner som man inta sett på flera år har vägarna förbi och passar på att besöka .Det är skoj på både gott och ont förstås. I stugor och husvagnar där det trångt och dåligt med bekvämligheter vatten och avlopp saknas, där blir det nog mer jobb, oftast för kvinnan. Men vad gör det .Det är fest med grillat och vin ,öl mm. Spel förhoppningsvis glada barn. Picknic på stranden sol och bad. Under några veckor får man koppla av och bara vara med familjen njuta och känna friheten. Tänk vad det grejas och planeras mycket för sommaren ,det ska hinnas så mycket,det planteras rensas ogräs,solas och mycke mer.Antagligen är det väl för att vi sen ska sitta "inspärrade"under vintern. Inte planerar vi så mycke till den,tomtar å ljusstakar åker fram i december men det är väl nästan allt som händer. Men nu är den i alla fall här för många människor. Semestern.

2 kommentarer:

  1. Tjolahopp! Jag firar oxå! Lönehöjning och semesterinledning. For på bolaget och letade Jacksons creék. Totalt tomt på hyllan. frågade personalen. Nope. Slut. Bad om nåt liknande. De rekommenderade nåt finskt. Inte alls lika gott. Köpte den och en flaska torrt jordgubbsvin. Sen är det bra. Städar o dricker vin. I värsta Desperat housewife-stil.... nästa steg är väl att smälla av i trädgårn..... nää skojar bara. Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej tack för kommetaren hos mig:)) jag håller med dig man blir glad när man får en liten kommentar och ibland kan det vara just det man behöver..som det du skrev om kvinnan som förlorat sin man.

    Jag själv har svårt för att lämna ut saker som blir för personliga men ibland behöver man rensa tankarna...och idag har mina tankar gått till min mor som har fått en cancertumör i hjärnan...så tack för kommentaren, idag så gjorde den skillnad:D

    Ha en riktigt go och lagom varm sommar!!
    kram Lotta

    SvaraRadera