söndag 8 mars 2009

Mansgrisar

Dem finns det gott om. Nu finns det fullt av dem ute och odlar sina egna intressen.Kör scoter,umgås med kompisar åker på scoterresor kombinerat med pimpling lite,lite i sjön men mycke i flaskan på kvällen.Undrar om de egentligen är körklara nästa morgon när de far ut. Många fruar ,sambos å barn får vara hemma när gubbarna åker ut för att ha skoj. Det är tur att en ny generation som har modernare mammor som inte finner sig i allt möjligt är på gång. Då männen har fattat och själva tycker att det ska va rättvist i förhållanden. män som bryr sig om sin partner på lika villkor.En eloge till dem. Fast det finns ju dom som redan bryr sig om, och de som inte festar. För somliga kvinnor kan det ju förstås va enda chansen att få va själva ett par dagar. ja det är som det är alla är vi olika.

2 kommentarer:

  1. Ja usch, mansgrisar finns det gott om tyvärr. Tack och lov så har jag hittat den där nästintill perfekte mannen som inte dricker, som är omtänksam och rar, hjälpsam här hemma och framför allt som är världens bästa pappa till vår son :-)

    SvaraRadera
  2. Varudeklaration! Det skall vara varudeklaration på dem så man slipper öda tid, månader, år(!),kärlek, ork och pengar på de där mansgrisarna. ja, suck......

    SvaraRadera