måndag 30 november 2009

HÄNT OCH HÄNDER

Nu är julbaket klart.Blev några sorter i alla fall, närmare bestämt två sorters matbröd,bullar,sex sorter kakor. Städat och pyntat lite grann bara. Staken står i fönstret,vi får se om kulorna hamnar i granen, en sak är dock säkert och det är att pungen kommer att bli tom. Idag blir det att torka golven efter helgens spring inne med skor av gubbar som trampat sedan de varit ute och grävt med grävmaskin och sprungit i sand ,jord och lera. Här har det påbörjats ett nytt projekt igen. Denna gång ska det byggas en maskinhall till alla vuxenleksaker som stora pojkar måste leka med.
Det är 6,3 minus ute ljuslyktorna lyser så fint ute i mörkret och det har börjat bli ett vitt täcke överallt ute,för det snöar. Skönt för nu blir det ljusare och att det fryser på är oxå bra, det blir så mycket enklare med golvvård eftersom det inte följer in så mycket skräp då.
I kväll är det sista tillfället att se på boxer tv. Köpte det för två år sedan som en julklapp till gubben eftersom han inte skulle betala för att se reklamkanaler (principsak alltså.) Han kunde fått överta abonemanget men tycker att det finns andra som är bättre än boxer så jag kunde säga upp det. Få se nu i morgon då det bara finns 1an, 2an och 4an vad han tycker om det. Nog hade jag kunnat fortsätta att hyra det men ser så lite tv så det är egentligen hans grej. Kommer att sakna 4a fakta kanalen och animalplanet, men det går bra utan oxå.

1 kommentar:

  1. så duktig du har varit och fått en massa gjort!
    Härligt. Massor me kramar till dig!

    SvaraRadera